Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър БНТБуквално преди час научих, че новото

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър БНТБуквално преди час научих, че новото
Коментари Харесай

Министър Петков: Съдия спря вписването на новия надзор на ББР. Всеки ден ще подавам ново заявление и ще се отчитам пред хората

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Българска национална телевизия

Буквално преди час научих, че новото значение в ББР беше спряно от арбитър Мария Вранеско. И за жалост тъкмо по този проблем имаме безусловно противоречие със закона. Защото актовете на Българска народна банка не могат да бъдат спирани. И когато към този момент 5 седмици водим борба тази ББР да стартира да работи обикновено в интерес на дребния и междинния бизнес, когато всичко е приключено, тука се появява едно надълбоко разбиране на арбитър да спре това предопределение. Моето съмнение, че това е основано върху нещо отвън закона. 

Това разяснява икономическият министър в ефира на Българска национална телевизия Кирил Петков.

Обръщам се към цялото съдийско съсловие, репутацията ви зависи от случаи като този. Разчитам на всеки един от съдиите да съблюдава закона, да направи своето, тъй като поради такива решение проваляме съда и никой вложител сега не може да се довери на решенията на съда. Как да разчитаме, че ще се движим напред, когато за 4 часа през днешния ден арбитър Мария Вранеско взема решение срещу закона и стопира вписването на новото предопределение, уточни той.

Какво ще направя аз! Искам хората да знаят. От понеделник всеки един ден ще депозирам ново заявление за регистриране на надзора на ББР. Всеки един ден ще го върша. И всеки ден ще върша обществено изказване с послание към обществото и медиите какво се е случило с ново заявление, безапелационен е той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР